Egdy elopement i Yosemite Nationalpark

Inlägget innehåller annonslänkar


År efter år strömmar det besökare till Yosemite nationalpark i Kalifornien, USA. Det är ett naturområde med fantastiska berg och vacker miljö, en helt underbar plats! Vi ska få se härlig inspiration från denna plats idag, från ett stylat elopement fotograferat av Lara Onac Photography som vill visa upp en edgy styling på ett elopement i bergen.

Den höstiga uppsättningen av matbordet har fått en härlig twist med influenser av indisk inspiration. En kombo som inte finns med bland de mest självklara från början, men som känns desto mer klockren när man får se det på bild! Kuddarna som sittplats får det hela att kännas som en piknick, så mysigt!

bröllop+moody+dukning
bröllop+moody+dukning

Vill ni ser fler härliga dukningar så har vi en hel kategori med godsaker här på bloggen, ni hittar den kategorin här!

bröllop+moody+dark
bröllop+moody+bukett
bröllop+moody+dukning+bakelse
bröllop+moody+dukning
bröllop+bukett+moody

Kolla, vilken härlig tårta, både utseendemässigt och innehållsmässigt! Komponerad på en härlig blandning av fikon, björnbär och choklad. Vem vågar skära första biten?

bröllop+moody+tårta
bröllop+moody+tårta
bröllop+moody+tårta

En gång i tiden var den svarta brudklänningen standard, men idag är det ett ovanligt val. Vi tycker dock att det kan bli riktigt snyggt och kraftfullt, men känns det lite för mycket med en helsvart klänning, testa att bära tvådelad klädsel där bara överdelen eller underdelen är svart. Eller leta upp ett snyggt plagg i mörkgrått för en mjukare känsla.

bröllop+moody+klänning
bröllop+moody+bukett+klänning
bröllop+moody+bukett

Food trucks är vår nya lilla obsession! För det första är de så otroligt söta, men de är även så smidiga och praktiska! Ett litet minikök på hjul, perfekt till vickningen senare på natten. Spana in detta inlägg där sötaste foodtrucken i Stockholm är med: Bröllopsinspiration med pastelltema.

bröllop+moody+food+truck
bröllop+moody+food+truck
bröllop+moody+yosemite
bröllop+moody+yosemite
bröllop+moody+yosemite

Relaterade produkter


bröllop+moody+yosemite

Det här området kallas Glacier Point och är en av de mest ikoniska platserna i hela Yosemite park, den perfekta platsen att se solen gå ner över berget El Capitan. Och ja, denna vy är ju magisk!

bröllop+moody+yosemite
bröllop+moody+yosemite

Fotograf: Lara Onac Photography
Florist: Kristin Smith Floral Concepts
Smink: Blush
Bröllopskoordinator: Kauai Elopements