Förnya era löften - Inspireras till det genom detta underbara bröllop i industriell lokal

Inlägget innehåller annonslänkar


Det här är inte ett bröllop så som vi är vana att tänka oss bröllop, utan det här är en tillställning mellan ett redan gift par som ville förnya sina löften till varandra. Så, ett andra bröllop, kan man säga! Och tanken på ett andra bröllop kan ju ändå kännas ganska lockande, bröllop är ju något av det härligaste som finns - så varför inte ha fler om det går! Det är ju bara desto mer underbart att kunna ha två bröllop med en och samma person, en fantastisk idé!

Den här festen är ett boho-chic inspirerat bröllop i en industriell lokal. Det blev en fin dag för förnyelse av löften. Och visst är det mysigt ändå, livet förändras ju och relationen med livet. Det känns helt naturligt att löften utvecklas och förändras, kanske är det så att man vill lägga till ytterligare löften efter ett antal år.

bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho+brudklänning

Så snyggt att både bruden och tärnorna har klänningar i vit spets. Så vackert!

bröllop+boho+brudklänning+kostym
bröllop+boho+brudklänning+kostym

Liknande klänningar:

Vit klänning , By Malina

Vit klänning, By Malina

Brudklänning , By Malina

Brudklänning, By Malina

Vit klänning , By Malina

Vit klänning, By Malina

bröllop+vintage+brudklänning+brudbukett

Men så härlig bukett! Det känns lite som om inspirationen här var en blandning av vackra höstlöv och en frisk citronfärg.

bröllop+boho+brudbukett
bröllop+vintage+vigsel
bröllop+vintage+vigsel
bröllop+vintage+vigsel
bröllop+vintage+dukning
bröllop+vintage+dukning+brudbukett
bröllop+vintage+dukning
bröllop+vintage+brudbukett

Nu är vi väldigt intresserade av att veta hur ni tänker kring det här ämnet, är det några som redan är gifta och känner för att förnya sina löften? Hur vill ni göra det då, med en stor fest eller tänker ni er något mindre? Vi vill gärna höra alla idéer och tankar som ni känner för att dela med er av i kommentarsfältet här nedan!

bröllop+vintage+brudklänning

Fotograf: Nathalia Frykman Photography
Tårta: Confection Perfection
Klänning: Laine London
Bröllopskoordinator & florist: Downtown Flowers, S. Chapman Designs, Every Detail Designs