Sagolikt skogsbröllop med rustikt tema

Det här skogsbröllopet är verkligen härligt! Kelly Lynn och Matt valde att göra Kelly Lynns familjehus till sin alldeles egna, personliga bröllopslokal. De ville ha en rustik känsla på sitt bröllop, och det blev ett riktigt mysigt bröllop med vigsel vid en öppen del av skogen. Efter det hölls mottagningen i en närliggande lokal. Det blev verkligen ett magiskt bröllop med en vigsel som påminner lite om en sagovärld med solen som lyser igenom träden och blommorna som placerats ut överallt. Ett välplanerat bröllop som vi hoppas att ni njuter av att se lika mycket som vi gör!

bröllop+rustikt+klänning

En vacker håruppsättning för en vacker brud!

bröllop+rustikt+hår+frisyr
bröllop+rustikt+kostym
bröllop+rustikt+trycksaker
bröllop+rustik+vigselbåge

Bekvämlighet först! Undra egentligen varför vi envisas med att inte känna oss bekväma bara för att “det är snyggt”? Att känna sig snygg är att vara snygg! Och är man inte bekväm i att ha kostym på sitt bröllop, ja då går det ju precis lika utmärkt att ha något på sig som man är bekväm i. Heja bekvämligheten!

bröllop+rustikt+vigsel
bröllop+rustikt+vigsel

En vacker bukett med liljor, rosor och klarröda gerberor. En otroligt ljuvlig bukett med en stålande färgkombination.

bröllop+rustikt+vigsel
bröllop+rustikt+vigsel
bröllop+rustikt+dukning
bröllop+rustikt+dukning

Att duka med porslin som ser olika ut tycker vi ger så mycket karaktär till ett bröllop. Ett tillvägagångssätt kan vara att sakta men säkert samla på sig tallrikar under årens gång, men det krävs ju naturligtvis en del framförhållning och någonstans att förvara allt porslin. En annan idé är att gå ihop med era nära och låna några tallrikar från de som betyder mest i ert liv. Göra det som ett litet knytkalas, fast med tallrikar! Det blir ju personligt, om något. Och dessutom värnar det om bröllopsbudgeten!

bröllop+rustikt+dukning

Vill ni hyra udda porslin så kan vi tipsa om några leverantörer i Sverige som kan hjälpa till med det. Se nedan.

Hyra Vintageporslin

Rental Stories

Stockholm

FestVidDig_02.jpg

Fest vid dig

Malmö

bröllop+rustikt+dukning

En polaroidkamera - världens bästa och simplaste bröllopstrick! Uppskattas både av gästerna och ni som vid dagens slut får spara alla härliga foton i en scrapbook. Mysiga minnen från en speciell dag med familj och vänner!

bröllop+rustikt+dukning
bröllop+rustikt+dukning