Lilli Jahilo x Stinaa J Pop up

Igår var vi på Sisters in Law hos Stinaa J på Sturegatan i 16 i Stockholm, där det just nu sker en pop up med slow fashion-designern Lilli Jahilo. Fantastiska kreationer i högsta kvalitet från båda entreprenörerna. Pop up:en med Lilli Jahilo slutar lördagen den 24 november så passa på att göra ett besök under lördagen för att prova hennes klänningar!

lillijahiloxstinaj.jpg
mingell.jpg
Lilli-Jahilo-dresses.jpg
lillijahilo.jpg

I fjärde numret av Sisters in Law Magazine har vi en intervju med Lilli Jahilo där vi pratar om hållbart mode och kvalitet. Passa på att köpa magasinet nu när vi har Black Week Deals på alla våra egna varumärken fram till söndag.

IMG_9047.jpg

Stinaa J, som Lilli Jahilo har sin pop up hos, gör eleganta och klassiska skor, främst för kvinnor. Att bära pumps en längre tid kan vara smärtsamt (det tror vi att många kvinnor kan skriva under på). Stinaa J satsar därför på ortopedisk innovation och skapar fotvänliga skor som sköna att bära och minskar dessutom belastningen för benen, höfterna och ryggen.

Ska du satsa på pumps till ditt bröllop, så satsa på ett bra varumärke som gör att du inte får ont i fötterna efter en lång dag.

pumps_stinaaj.jpg
stinaj.jpg