Elegant bröllopsinspiration med rustika detaljer

Åh, det är ju nästan så att vi blir lite taggade på sommaren när vi ser dessa vackra bilder fotade av Early night! Men tänk ändå så gött vi har det här på norra delen av jordklotet, som får chansen att uppleva alla fyra årstider och längta efter våra favoriter. För även då man kanske är en dyrkare av sommaren så tror vi ändå att det kan bli lite väl mastigt med tjugo grader och sol året om, eller vad tror ni? Hur som helst, idag ska vi få se ett stylat bröllop från en mysig farm i södra Kalifornien. Stilen på fotograferingen är elegant, med lite inslag av den rustika looken. Själva ranchen som fotograferingen hålls på är en drömplats för bröllop - mycket grönska, en romantisk atmosfär och såklart måste vi ju nämna bergen som kikar fram i bakgrunden. Tänk, vilka platser det finns runt om i världen!

Klänningen som valts för fotograferingen är gjord av en beige tyll, nästan mot en persikaton med välplacerade spetsblommor och en överdel i ivory med samma motiv. Till det valdes en slöja, även den i vit spets med blomstermotiv.

bröllop+romantiskt+lantligt

Snörningen i ryggen är en så vacker, diskret detalj!

bröllop+romantiskt+lantligt

Vi älskar hur tyllkjolen faller - poröst med volym men ändå så stillsamt.

bröllop+romantiskt+lantligt+klänning

Brudbuketten har en stor variation av olika slags blommor i en färgkombination av rött, orange och ljusrosa. Snyggt, med en rustik känsla!

bröllop+romantiskt+lantligt+brudbukett
bröllop+romantiskt+lantligt
bröllop+romantiskt+lantligt
bröllop+romantiskt+lantligt
bröllop+romantiskt+lantligt
bröllop+romantiskt+lantligt
bröllop+romantiskt+lantligt+trycksaker

Dukningen är on point! Träbord, rustika lyktor, en hel del levande ljus, snygga menyer och lövverk utspritt över bordet. Så enkelt, så snyggt! Och framför allt något som alla kan uppnå.

bröllop+romantiskt+lantligt+dukning
bröllop+romantiskt+lantligt+dukning
bröllop+romantiskt+lantligt+tårta
bröllop+romantiskt+lantligt+tårta