Vintagebröllop med starka känslor: Ruth + Tim

Ruth och Tim gifte sig en vacker junidag i Georgia. Bröllopet hölls på deras familjegård och de höll inte igen på något. Vi har nöjet att få se underbara och känslosamma bilder från denna dag idag, fotade av Nathalia Frykman Photography.

Kanske är det just för att de här bröllopsbilderna visar så otroligt mycket olika känslor, men det här bröllopet känns som en riktig tiopoängare. Kanske är det till och med så att det får glida in som ett av våra favoritbröllop! Ni hör ju, det är ett gäng bilder som verkligen håller måttet, enligt oss. Vad tycker ni, är det någon mer som håller vintagebröllop nära hjärtat?

bröllop+vintage+kostym
bröllop+vintage+kostym
bröllop+vintage+kostym+skor
bröllop+vintage+klänning
bröllop+vintage+smink
bröllop+vintage+trycksaker
bröllop+vintage+vigsel

Alla dessa känslor! Ruth och Tim valde att inte ha en first look, utan valde att spara överraskningen tills vigseln. Vi förstår att känslorna inte går att hålla tillbaka. Tänk att få stå där vid vigselbågen och se sin vackra brud komma gåendes mot sig, vetandes att det snart är dags att äntligen få säga ja till varandra, till en fortsatt gemensam framtid. Det väller av kärlek och värme i bröstet!

bröllop+vintage+vigsel
bröllop+vintage+vigsel
bröllop+vintage+vigsel

Ruth valde en klänning i solklar vintagestil, med mycket spetstyg och mycket tyll. Även här är det de små detaljerna som får fram gammeldagskänslan till hundra. Med ett beige midjebandet med en liten rosett över bröstkorgen och de söta små knapparna längst baksidan av underarmarna, bland annat! Till det har hon kombinerat sin bukett gjord av rosor i olika färger som alla förknippas med vintage. Tim har en mörkblå kostym som ger en härlig kontrast till Ruth’s ljusa klädsel. Till det har han en röd slips som matchar fint med de röda rosorna i brudbuketten.

bröllop+vintage+brudklänning
bröllop+vintage+brudklänning
bröllop+vintage+brudklänning
bröllop+vintage+brudklänning
bröllop+vintage+brudbukett
bröllop+vintage+brudklänning+brudbukett
bröllop+vintage+brudklänning+brudbukett
bröllop+vintage+brudklänning+brudbukett
bröllop+vintage+brudklänning+tårta

En tårta i äkta vintageanda, smyckad med samma vackra blommor som ingår i brudbuketten. Snyggt! Om ni vill ha mer inspiration inom vintage så har vi en hel kategori fullproppad med härliga bröllop och annan inspiration; Vintagebröllop.

bröllop+vintage+tårta