Sisters in Law + Bröllopspodden

Det finns många kanaler att ta del av bröllopsinspiration från. Bröllopspodden - med Lisa och Fanny är en av dem. Varje vecka släpps ett nytt avsnitt där bröllopskoordinatorerna Lisa Larsson och Fanny Staaf lyfter allt du behöver veta för att du inte bara ska ha ett magiskt bröllop, utan också ha riktigt kul på vägen dit. De har med lyssnarfrågor, ger er experttips och bjuder er på härliga gäster. 

I veckans avsnitt nämner de Sisters in Law Magazine, vilket vi är jätteglada över! Llyssna på avsnittet här: Bröllopspodden.

Brollopsodden.jpg

Veckans avsnitt gästas även av den aktuella duon Alexander Wiberg och Måns Zelmerlöw från Chevaleresk.se som nyligen släppt sin bok "Den moderna gentlemannen". De pratar om manlig stil men också om Alexanders stämningsfulla Italienbröllop för 2 år sedan och Måns bröllopsplaner för det stundande bröllopet i sommar. Mycket inspirerande!