Vacker förlovningsfotografering i grönskande miljö

Kaitlyn och Justin träffades under en utbildning inom kriminologi på universitetet och sedan dess har de varit ett par. En helt vanlig vinterdag i februari tog de en tur till mataffären. De bestämde sig sedan för att jobba tillsammans i sitt hemmakontor, men istället för en arbetsdag som alla andra så väntade ett kärleksbrev vid Kaitlyns skrivbord. Kärleksbrev hörde inte till ovanligheten på något sätt. Tvärtom, under en period av deras förhållande bodde Kaitlyn och Justin i olika städer, då skickades de många brev mellan dem och sedan dess har det helt enkelt fortsatt. Men det här kändes som ett speciellt brev, fyllt med kärlek. Och visst var det ett speciellt brev - det slutade med ett frieri! Ett sådant otroligt gulligt sätt att fria på!

Fotografen från We Choose the Moon Photography tog parets förlovningsporträtt och vi är otroligt glada över att få dela dessa foton med er då vi tycker att de är väldigt fina och mysiga!

förlovning+fotografering+porträtt
förlovning+fotografering+porträtt

Det är ju som en egen liten värld av tunnlar och buskar. Så mysigt! När det kommer till parfotograferingar krävs det inte så mycket ändå för att få till riktigt fina bilder. Allt som behövs egentligen är ju bara lite grönska, och så massor med kärlek såklart. Kärlek är så vackert!

förlovning+fotografering+porträtt
förlovning+fotografering+porträtt
förlovning+fotografering+porträtt
förlovning+fotografering+porträtt

Fotograferingen skedde i en skulpturpark - ett härligt val av plats tycker vi!

förlovningsfotografering
förlovningsfotografering
förlovning+fotografering+porträtt

Men det här är ju en otroligt fiffig kreation! Våra kugghjul i huvudet börjar direkt snurra och smida idéer om hur det ett stålnät och ett par glasflaskor kan paras ihop med ett par ljusslingor och skapa ett maffigt ljustak! Åh, mysfaktorn på det!

förlovning+fotografering+porträtt
förlovning+fotografering+porträtt