Elegant stylat bröllop i häftig lokal

Det morderna samhället växer fram dag för dag, digitaliserade affärer byggs, självparkerande bilar blir mer vanligt och de nya fasaderna avlöser 1900-talets byggnader. Därför kanske vi blir lite extra intresserade av dagens stylade fotografering. Utöver en enastående klänning och snygga detaljer så finns det en sak som fångar våra hjärtan - byggnaden. Den är helt fantastisk! Alfred I. DuPont är en historisk byggnad i Miami, byggd på 1930-talet. Här finns vackra golv, magnifika grindar och till och med ett bankvalv som idag är ett balrum. Det känns med andra ord ganska så säkert att säga att det här är som upplagt för ett elegant, lyckat bröllop. Vilken tur att vi idag får ta del av ett underbart stylad bröllop, fotat av Belle + Whistle Photography. Berätta gärna i kommentarerna vad du tycker om bilderna!

bröllop+elegant+rustikt+brudklänning
bröllop+elegant+rustikt+brudklänning
bröllop+elegant+rustikt+trycksaker
bröllop+elegant+rustikt+ringar

Klart att även skorna ska smyckas!

bröllop+elegant+rustikt+skor

En brudklänning som denna känns given för den här miljön. En enkel, stilren klänning med en lätt urringning i ryggen. Och, såklart, ett helt underbart släp gör denna klänning till en riktig statement-klänning! Detta matchat med ett stort halsband och looken blir riktigt mäktig.

bröllop+elegant+rustikt+brudklänning
bröllop+elegant+rustikt+brudklänning
bröllop+elegant+rustikt+brudklänning
bröllop+elegant+rustikt+brudklänning

Den här grinden är ju så vacker! Den får oss att vilja ställa till med århundradets Great Gatsby bröllop här och nu!

bröllop+elegant+rustikt+brudklänning
bröllop+elegant+rustikt+brudklänning

Detaljerna på den här tårtan är otroliga! Så härligt att se när någon går den där extra milen för att få till det där lilla extra. Detta bakverk speglar miljön - enhetlig med få, diskreta färger smyckad med eleganta och välgjorda detaljer.

bröllop+elegant+rustikt+tårta
bröllop+elegant+rustikt+tårta

Sist, men inte minst, måste vi nämna den lila/mörkröda färgpaletten som är det genomgående temat i blomster och även bordsdukningen. Här blandas nutid och dåtid genom eleganta stolar, härliga mönster på tallrikar och modernt designade bestick. Det resulterar i en dukning som inger liv och tidlöshet, samtidigt som det är otroligt vackert. Vi älskar idén med piedestaler som höjer orkidéerna över ögonhöjd.

bröllop+elegant+rustikt+dukning
bröllop+elegant+rustikt+dukning
bröllop+elegant+rustikt+dukning
bröllop+elegant+rustikt+dukning
bröllop+elegant+rustikt+dukning