Sisters in Law - Årets Unga Företagare 2018

I torsdags var det Umeågalan där företagsamhet hyllas och vi på Sisters in Law är väldigt stolta över att vi vann priset som Årets Unga Företagare 2018 i vår hemstad Umeå. Yes!

Årets Unga Företagare Sisters in Law

Motivering

Årets unga företagare utmanar traditionella koncept med ny stil och design. De använder digitala plattformar för att skapa en ny affärsmodell. Men inte minst använder de egna kanaler och samarbeten för att inspirera världen att gifta sig på lite annorlunda sätt. Årets unga företagare 2018 är Sisters in Law.

I Umeå är tillit och innovation byggstenar för utvecklingen av staden. Sisters in Law är förebilder för denna grund där de bygger sin affärsidé på samarbete och innovativa affärsmodeller inom traditionella branscher. Genom att använda digital, analog och fysisk kommunikation utmanar de traditionell retail och inspirerar sin community med sina produkter, texter och evenemang. Sisters in Law representerar framtidens affärsmodeller och det ska bli ett nöje att följa deras resa ut i världen.

Sisters in Law

Det är verkligen en stor ära att vinna detta priset och se att det är så många som stöttar oss och vår affärsidé. Allt från företagsinkubatorer, Umeå Kommun, Tillväxtverket och andra fantastiska personer, myndigheter och företag. TACK!

En stor satsning vi gör framöver nu är att lansera Sisters in Law som blogg även på engelska. Detta sker i januari 2019 och genom detta kan vi inspirera fler läsare men också ge en större geografisk spridning för alla fantastiska kreatörer inom bröllop som syns på bloggen.

Det är minst sagt en spännande tid för Sisters in Law just nu.

Tack för att ni läser Sisters in Law!