Vackert elopement i öknen

Australierna Codie och Josh valde att ha sitt bröllop utanför Las Vegas, USA. Med en stor kärlek för naturen och friluftsliv kände de att nationalparken Red Rocks var precis rätt ställe för ett elopement. Världen är fylld med spännande platser och denna nationalpark är en av dem. Ett område med bara rödorangea stenar och berg, vilket underbart ställe för ett elopement! Det är inte svårt att se varför denna plats blev vald. En färgpalett som ofta syns inom fotografering är balansen mellan orange och blått, en kombination som ger otroligt fin kontrast. På dessa bilder kommer den kontrasten naturligt från bergen och himlen, vilket gör att miljön i sig får en otroligt fin harmoni och bilderna en naturligt fin färgpalett.

Hela dagen känns väldigt lekfull och fylld med glädje! Bröllopsfotografen Hannah Rose Gray har gjort ett riktigt bra jobb med att fånga de fina tillfällena på bild. Att ha bra bilder att se tillbaka på, och visa för vänner och familj, är ju verkligen guld värt! Har ni inte hittat en fotograf till ert bröllop än? Ta en titt i vårt arkiv med bröllopstjänster för att se några av Sveriges skickligaste bröllopsfotografer.

bröllop+öknen+elopement
bröllop+öknen+elopement
bröllop+öknen+elopement
bröllop+öknen+elopement
bröllop+öknen+elopement
bröllop+öknen+elopement

Pop of glitter! Ögonskuggan och nagellacket går i samma nyans, båda med glitter. En av alla dessa små detaljer som kan ge lite extra umpf!

bröllop+öknen+elopement
bröllop+öknen+elopement

Brudparet har valt kläder som verkligen passar ihop med miljön! Det är enkelt och avslappnat, och de neutrala färgerna låter bakgrunden få ta sin plats med sin starka färg. Det är ett stilrent intryck vi får se. Samtidigt kan vi inte få nog av Codie’s spetsklänning, och hatten som Josh har på sig får det hela att kännas en touch av Vilda Västern. Så härligt!

bröllop+öknen+elopement
bröllop+öknen+elopement
bröllop+öknen+elopement

Vilken mäktig miljö! Det är verkligen så spännande att elopements börjar bli mer och mer ett alternativ som många brudpar väljer! Och så är det ju även härligt att se hur mycket det går att skräddarsy en vigsel till sin alldeles egna. Det är en ynnest att få ta del av all denna inspiration!

bröllop+öknen+elopement