Romantiskt stylat elopement med vintagekänsla

Det finns nog en och annan där ute som är lika förälskade i analoga bilder som vi är - det måste ju ändå finnas en anledning till varför engångskameror är så populära på bröllop, eller hur? Kanske är det känslan av att varje bild blir lite mer genomtänkt och unik med tanke på att en film bara innehåller ett antal bilder, det finns inget rum för att göra om, eller kanske är det den där speciella stilen på ett foto som så tydligt utmärker en framkallad bild. Vilket det än är så får vi idag gotta ner oss i några riktigt vackra analoga bilder! Fotografen Heather, från LLC Heather Mayer Photographers, är en av dem som bär en stor kärlek till den analoga kameran och tog därför tillfället i akt att fota detta stylade elopement delvis med en analog kamera.

Den här fotograferingen håller, passande nog, temat vintage och både färger och dekorationer har fått inspirerats av detta. Det är mörkröda toner och den klassiska bruna färgen som så ofta förknippas med rustika möbler. Ja, till och med frukten som dekoration känns helt rätt med vintage looken!

bröllop+elopement+lantligt
bröllop+elopement+lantligt+bordsdukning

Hur gott ser inte detta ut att vara?! Rena rama bakelsedrömmen!

bröllop+elopement+lantligt+bakelser
bröllop+elopement+lantligt+tårta
bröllop+elopement+lantligt+tårta+brudpar

CK Paper Designs har gjort ett suveränt jobb med designen av trycksakerna; en romantisk känsla av vintage med detaljer som knyts an till dekorationerna i den stylade fotograferingen. De passar verkligen in med helheten i bröllopet!

bröllop+elopement+lantligt+trycksaker
bröllop+elopement+lantligt+bordsdukning
bröllop+elopement+lantligt+blommor+bukett

De rustika detaljerna på det dukade bordet knyter ihop bröllopssäcken på ett elegant sätt. Som pricken över i:et är en liten gammaldags kvarn framsatt som dekoration, men även massvis med frukt. Dekoration som går att äta måste väl ändå vara den bästa formen av dekoration?

bröllop+elopement+lantligt+bordsdukning

Buketten är otroligt läcker, även den med ätbara detaljer i form av bär.

bröllop+elopement+lantligt+bukett
bröllop+elopement+lantligt+klänning+kostym+blomsterkrans

Fotograf: LLC Heather Mayer Photographers
Bageri: The Cookie Fairy
Trycksaker: CK Paper Designs
Tårta: Tallant House
Florist: Country Bouquets Floral
Klänning: French Knot Couture
Plats: Maplehurst Farms