Romantisk förlovningsfotografering med rustik känsla

Hösten är den tiden på året då det regnar som mest. Ibland känns det som om det inte finns något annat väder än regn, som om hela oktober bara försvinner i väntan på lite torrt väder. Oktober, tillsammans med november, är månader som på ett sätt kommer lite i kläm. De kommer direkt efter livliga, färgglada september och precis före december med allt som hör till vad gäller julförberedelser, Lucia, advent och nyår. Vi har mycket för oss under den sista månaden på året, så visst kan det vara skönt med två månader av lugn och uppladdning innan dess! Men vi får inte glömma bort att ha kul, också. Det handlar egentligen bara om att göra vad man kan av situationen, och det kan bli riktigt grymt!

Idag får vi se en förlovningsfotografering av Savannah Avril Photography med ett resultat som påminner lite om den klassiska Hollywood-känslan - kärlek i regnet. Så romantiskt! Det är mjuka toner tillsammans med en rustik, gammal byggnad som ger en härlig, lite hårdare kontrast till all grönska. Vi älskar dessa bilder! Det är så charmigt med förlovningsfotograferingar, för där bröllop kan vara stora och ståtliga, där mycket uppmärksamhet också hamnar på gäster och kärleken som delas med alla nära och kära så blir en förlovningsfotografering lite mer nerskalat och intimt. Här kan kärleken mellan endast två personer vara i fokus på ett annat sätt.

bröllop+inspiration+lantligt+slott
bröllop+inspiration+lantligt+slott
bröllop+inspiration+lantligt+slott

Den här fotograferingen är ett exemplariskt exempel på hur regn inte behöver vara något dåligt, för visst går det att få till riktigt snygga bilder även i regn. En tanke som kan lätta upp i höstkylan. Och som dessutom kanske kan få en och annan att våga ta chansen; kan det vara så att ett höstbröllop är drömmen, men att det känns lite omständigt med kyla och ostadigt väder? Omfamna det och gör det till en fördel! Dessutom har vi massvis med inspiration för höstbröllop här på Sisters in Law, och i vårt arkiv med bröllopstjänster har vi duktiga bröllopskoordinatorer som ni kan ta hjälp av för att börja planeringen. Länge leve höstbröllop, de är underbara!

bröllop+inspiration+lantligt+slott
bröllop+inspiration+lantligt+slott
bröllop+inspiration+lantligt+slott