Bohemisk inspiration med ljus färgpalett

Inlägget innehåller annonslänkar


Idag ska vi dyka ner i den bohemiska stilen och spana in en stylad fotografering, fotat av Tiffani Given Photography, skapad runt denna härliga klänning! Detta är en bildserie vi verkligen tycker om, allt från de härliga rosorna till helheten i bilderna. Vi pratar ju mycket om helheten och samspelet när det kommer till bröllop, hur viktigt det är att bestämma sig för en omfattande look innan man börjar planera, så att allt man sedan väljer att ha med passar ihop med varandra. Sådant som gäller även för inredning, till exempel. Och just denna stylade fotografering är ett väldigt bra exempel på hur en bra komponerad fotografering kan se ut. Här har de tänkt på allt - färgpalett, vilken stil, hur miljön ser ut och hur den slutliga känslan ska vara.

Hela den här fotograferingen har en mjuk känsla och en färgpalett som går i ljusa, dova toner. Färgerna är naturliga och känns självklara i den utomhusmiljö som skymtas i bakgrunden. Vi är totalt förälskade i denna fotografering, och speciellt den underbara klänningen! Vad tycker ni?

boho+brudklänning+bohemisk+klänning

Den här blomstenkransen är helt och hållet underbar! Att matcha ihop detaljer och mönster kors och tvärs kan nog vi alla tycka är lite knepigt, det krävs oftast några snedsteg för att få till den bästa kombon. Men när man väl får till det kan det ju bli så snyggt! Typ som här - vi har en klänning med detaljer som lockar ögat, samtidigt som vi har en riktigt stor och mäktig blomsterkrans som också vill ha uppmärksamhet. Samspelet är otroligt vackert att se på! Ett enkelt knep för att kombinera olika detaljer är att hitta en gemensam nämnare, till exempel att låta allt gå i liknande toner.

boho+brudklänning+bohemisk+klänning+hårfrisyr
boho+brudklänning+bohemisk+klänning+blomkrans
boho+brudklänning+bohemisk+klänning?blomsterkrans
boho+florist+bohemisk+klänning+brudbukett

Vi fortsätter på det naturliga spåret med en low key sminkning - en enkel bas för att framhäva ögonen och de underbara fräknarna. För att markera ögonen så är ögonbrynen ifyllda och ett tunt lager med mascara har applicerats på ögonfransarna. Resultatet känns i linje med helhetsbilden: naturligt och avskalat med tydliga drag.

boho+florist+bohemisk+klänning+brudbukett
boho+brudklänning+bohemisk+klänning
boho+brudklänning+bohemisk+klänning+florist

Relaterade produkter

Sandaler , Ellos

Sandaler, Ellos

Ringar 4-pack , Indiska

Ringar 4-pack, Indiska

boho+brudklänning+bohemisk+klänning+florist