Förlovningsfotografering i vacker, ljus miljö

Idag får vi ta del av ett gäng bilder som verkligen plockar fram leendet, och som gör en glad i hela kroppen. Det riktigt spritter i armar och ben, det bubblar i magen, kanske fladdrar det lite även i hjärtat hos vissa. Det är som om man känner kärleken mellan dessa två genom fotografierna. Nyförlovade med ett helt liv framför sig, tillsammans. Att inte veta vad framtiden har att bjuda på är nog något som de flesta kan tycka är lite obehagligt att tänka på, men på samma sätt kan det vara betryggande att veta att framtiden kommer upplevas tillsammans med den man älskar. Och att förlova sig, att gifta sig, är ju just ett sätt att säga till den andra att hur ruggig än de framtida åren kan komma att kännas, så finns tryggheten i att inte behöva möta den ensam. Dessa bilder utstrålar den tryggheten. Old Pine Pictorial har med hjälp av sin kamera lyckats fånga denna vackra kärlek på bild, och idag har vi turen att få ta del av resultatet.

Den här förlovningsfotograferingen är verkligen underbar! Och så simpel ändå, de har hållit det nedskakat och låtit kärleken få spela den stora mittpunkten. Less is more idag. Snyggt, tycker vi! Håller du med oss? Berätta gärna vad du tycker i en kommentar!

förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf

Den här miljön är ju nästan to die for! Flera fält fyllda med blomster är ju som gjort för en förlovnings- eller bröllopsfotografering!

förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf

Hur snygg är inte denna klänning, då! En vit klänning med bohemiska influenser och vackra spetsdetaljer, matchat med ett par nätta, beiga sandaletter med en bekväm klack. Vi gillar det!

förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf
förlovning+porträtt+fotograf

Kan du, precis som oss, verkligen inte få nog av alla dessa härliga förlovningsfotografier? Då borde du ta en titt i vår förlovningskategori som har en hel del underbara bilder från olika förlovningsfotograferingar, du hittar den här!

förlovning+porträtt+fotograf