Brudbuketter i pappersblommor

Jag älskar blommor och skulle gärna vilja inreda hela mitt hem med buketter i olika nyanser och former. Men blommor varar inte för alltid och kvar blir till snart bara vissna blad. Amaranthus Paper & Floras vision är att skapa vackra och färgrika blomsterarrangemang som varar. Detta gör de genom att forma blommor i papper.

Till bröllop tycker jag att detta är en otroligt fin sak att satsa på. Jag älskade verkligen min egen brudbukett och det är synd att något så vackert är så tillfälligt. Med pappersblommor har du kvar din brudbukett för alltid och med kreationer som du ser nedan kan man nästan inte tro att det är papper. Jag är så imponerad!

BurtchPhotography-93.jpg
Ranunkel pappersblomma DIY

Se även bröllopet Alternativ och avslappnad bröllopsklädsel + brudbukett i papper där brudbuketten är skapad av just Amaranthus Paper & Flora.

Bröllopsblogg
Bröllop blogg inspiration
Brudbukett bröllop