Dörrarna öppnas till bröllopsbutiken Ellen Marie i Umeå

Idag är en spännande dag för mig, för jag öppnar nämligen en bröllopsbutik i centrala Umeå tillsammans med min kollega Kristina Grahn. Ni som befinner er i närheten är hjärtligt välkomna på invigning med öppet hus på Sveagatan 7 mellan 11.00-19.00 idag, onsdag den 4 oktober.

Butiken heter Ellen Marie och är en kreativ bröllopsstudio med butik. Där kommer vi under hösten 2017 främst att erbjuda sömnadstjänster för bröllop samt accessoarer. Till våren 2018 kommer vi att ha ett större sortiment brudklänningar från flera varumärken. Vill ni följa butiken på Instagram kan ni göra det här: @butikellenmarie.

Butiken ligger på Sveagatan 7 i Umeå. Det högra skyltfönstret är vårt!

Butiken ligger på Sveagatan 7 i Umeå. Det högra skyltfönstret är vårt!

Vi har många idéer om vad butiken ska innefatta och så här i uppstarten vore det väldigt intressant att få höra från er läsare som just nu kanske besöker en och annan bröllopsbutik. Vad förväntar ni er när ni besöker en butik med bröllopsklädsel och accessoarer? Vad har varit bra och eventuellt dåligt? Vad har ni saknat?

Berätta gärna genom att skriva en kommentar eller skicka in via formuläret nedan.

Jag lovar att dela med mig av bilder även inifrån lokalen inom kort också!