Dramatiska porträtt i dramatisk bröllopsklädsel

Glöm inte bort att det just nu pågår en tävling om en skräddarsydd låt till bröllopet, från One Perfect Song! Information om tävlingen hittar du här: TÄVLING: Vinn en skräddarsydd låt från One Perfect Song. Tävlingen avslutas klockan 23.59 onsdagen den 9 augusti.


Dagens bilder kommer från fotografen Jewel Photo, och det jag vill rikta fokus på är främst den underbara, himmelsblåa kjolen. Hade jag gift mig just idag så hade jag nog valt en stor, blå tyllkjol som denna med någon spetsig överdel i vitt. Ni som planerar era bröllop där ute just nu, har ni valt något annat än vitt till ert bröllop?

Fotograf:  Jewel Photo
Makeup: Erica Martell & Rena Red Beauty//
Florist: It's So Ranunculus Flower Shoppe
Plats: My Little Ladies Farm
Brudklänning: Ruby Bridal Boutique