TÄVLING: Vinn en skräddarsydd låt från One Perfect Song

I samarbete med One Perfect Song


One Perfect Song består av musikerna Johan och Siri och de specialiserar sig på att skapa låtar för livets viktigaste tillfällen. Med en text som du som brud eller brudgum själv skriver hjälper de dig att överraska din partner med en unik gåva på bröllopet. Nu tävlar de ut en gratis låt till en av er läsare här på Sisters in Law!

Så här blir en låt till

1. Skriv din text

Du skriver texten. Den kan handla om precis vad du vill. Allt från dina mest kärleksfulla ord till härliga skämt.

2. Välj stil/känsla på låten

Du väljer bland deras paket vilken typ av låt/stil du vill ha, eller kontaktar dem om du vill ha något helt annat. Därefter beställer du din låt direkt via deras hemsida.

3. One Perfect Song gör din låt

När du beställer fyller du i din text samt kontaktuppgifter i deras beställningsformulär. Inom 48 timmar får du en orderbekräftelse där det totala priset samt leveranstid framgår för att undvika missförstånd. 

Därefter sätter de igång med din låt! De skriver en ny låt för varje beställning, detta innebär att din låt blir helt unik! Låten spelas in med professionell studioutrustning.

4. Leverans av låten

Inom 2-3 veckor levereras låten till dig som mp3-fil. Det betyder att du kan spela upp den via mobil, dator eller annan utrustning.


Nedan kan ni lyssna på en av deras tidigare skräddarsydda låtar.

Jag tycker att deras koncept är en himla bra idé och jag önskar att det är något jag hade vetat om när jag gifte mig för ett år sedan. Jag och min man höll inga tal till varandra, då vi båda var överens om att det inte var något för oss. Men jag kände ändå att jag ville göra något för att visa hur mycket han betyder för mig och då hade en inspelad låt med en personlig text från mig varit perfekt! 

Min man däremot, som är orimligt duktig på gitarr och sång, överraskade mig med att sjunga Lady Gagas "Bad Romance" (som är en av mina favoritlåtar) framför alla gäster efter bröllopsmiddagen. 

Så om du är som jag och vill göra något fint för din partner utan att själv behöva stå i centrum så tycker jag att du ska delta i tävlingen om en skräddarsydd låt!  

Delta i tävlingen

1. Följ One Perfect Song på Facebook.
2. Motivera varför just DU ska vinna samt berätta vad som är det bästa med din partner. Skriv din motivering i formuläret nedan eller skriv till info@sistersinlaw.se.

Tävlingen pågår under en veckas tid och avslutas klockan 23.59 den 9 augusti. Vinnaren meddelas dagen därpå via mail samt i bloggen. Om du som eventuell vinnare inte vill att ditt namn eller motivering ska stå med i blogginlägget, skriv med detta tillsammans med din motivering nedan.

Lycka till!


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD