Bohemiskt elopement: Lena + Wik

Den dramatiska känslan i bildspråket bland bröllopsfotografer har verkligen ökat den senaste tiden. Överallt ser vi dessa "moody weddings" och vi älskar det! Om man ska snacka trender inom bröllop så är det nog det dramatiska bildspråket som är den senaste trenden, vad vi ser. Fler och fler väljer också att anordna elopements eller mindre bröllop. Det är också något som vi ser har ökat. 

Här delar KarraLeigh Photography med sig av ett elopement med just den dramatiska känslan i bildspråket som vi talar om och älskar så mycket. Ett annat oerhört vackert elopement från samma fotograf kan ni hitta här: Elopement vid Lake Louise: Ashia + Kevin.

Bröllopsinspiration
Elopement Bröllopsblogg
Bröllopsblogg Sisters in Law
Bohemiskt Elopement
Bröllop inspiration blogg
brudklänning bröllop blogg

Jag ÄLSKAR buketten! Så otroligt vackert med de ljuva färgerna och den spretiga formen. 

Bröllopsbloggen Sisters in Law
Bröllopsblogg bohemiskt bröllop