Somrigt skogsbröllop: Love + Gabriel

Idag får vi ta del av Love och Gabriels härliga skogsbröllop som bröllopsfotografen Cornelia Rudmyr förevigat. Jag älskar ju allt som har med bröllop att göra, men det finns tre saker jag älskar extra mycket med just detta bröllopet.

1. Brudbuketten är en av de snyggaste jag sett. Helt i min smak!
2. Bruden har sytt sin klänning själv.
3. Brudgummen gör entré till vigselplatsen med linbana. 

Tack Love och Gabriel för att ni delar med er om er dag här på Sisters in Law! 

Bröllop

Love berättar

Gabriel var min bästa väns storebror och jag tyckte han var trevlig och rolig men tänkte aldrig på honom som något annat än en vän. Tills den sommaren då vi åkte med ett gäng till Zambia. Då var det som att någon viftade med ett trollspö och plötsligt såg jag honom på ett helt annat sätt. Han var oerhört charmig, fick mig att skratta, och vi satt uppe och pratade många kvällar efter att alla andra lagt sig. En kväll satt vi ensamma på gräset under den vackraste stjärnhimmel jag någonsin sett och då hände det. Vi kysstes för första gången.
Ett och ett halvt år senare går vi en promenad i skogen och när vi kommer fram till ett vindskydd för att ta en fikapaus ligger där ett vitt kuvert som det står mitt namn på. Jag läser vad som står på lappen inuti och när jag vänder mig om för att titta på Gabriel har han gått ner på ett knä och frågar om jag vill gifta mig med honom. När jag sagt JA får jag en jättefin ring på fingret som Gabriel gjort. Vi har varsin hemmagjord förlovningsring som på bröllopsdagen ersätts av varsin specialtillverkad vigselring i guld.
Halvåret fram till bröllopet är fyllt av förberedelser. Jag tillverkar hur många spetsvimplar och ljuslyktor med spets som helst, och när jag inte hittar någon bröllopsklänning jag gillar syr jag den själv. Jag visste att jag ville gifta mig i skogen för det har alltid varit den plats där jag trivs bäst. Det är dit jag går när jag behöver andrum. Och skogen är vacker! Jag dras till skönhet och i naturen finner man den överallt.
Så vi gifter oss i skogen och det var en magisk, solig dag. Jag kom inridandes till vigseln på en vit häst och Gabriel kom åkandes med linbana, något gästerna sent ska glömma. Efter vigseln var det mingelfest med kakbuffé, lite roliga framträdanden och tävlingar.

Mingelfesten övergick sedan i en middag för de närmsta hundra gästerna. Den hölls i en lada intill vigselplatsen som vi dekorerade i vitt och rosa med vimplar, honeycombs, ljuslyktor, ljusslingor, mina favoritblommor nejlikor m.m. Det serverades smörgåstårta, hemmagjord blåbärsglass och olika tårtor som våra vänner bakat, allt veganskt. Vi är så tacksamma att Cornelia Rudmyr förevigade vår stora dag. Hon tog fantastiskt fina bilder och det är verkligen guld värt att ha det från sitt bröllop.

Fotograf: Cornelia Rudmyr
Brudklänning: Sydd av bruden själv
Blommor: Brudgummens moster som är florist
Kostym: Zara
Ringar: Juvelerare George Antar, Göteborg
Ljusslingor: Rusta
Ljushållare: Ikea