Yviga brudbuketter i olika varianter

Det finns så många olika stilar på bröllop och inte minst på brudbuketterna. Det jag gillar med yviga buketter är att den ena inte är den andra lik. Jämfört med en mer traditionell och rund bukett, blir den yviga unik i sitt slag på ett helt annat sätt.

Men alla yviga buketter behöver inte vara så stora som de oftast kan vara. Buketten nedan är lite nättare och inte lika "vild", men har ändå den lite slarviga och personliga karaktären som jag personligen gillar så otroligt mycket!

Hill_Hill_KarmaHillPhotography_WeddingBouquetsbyKarmaHillPhotogrpahy05_0_low.jpg

Färgvalet i blommorna nedan är ju helt underbart! Jag älskar orange i en brudbukett, men det kan lätt bli för mycket höststämning om man har för mycket. Men här har de blandat den brandgula nyansen med pasteller skapat en riktigt läcker bukett som funkar även till våren och sommaren. 

Fotograf: Karma Hill Photograph
Bröllopskoordinator: Simple Maui Wedding