Tre favoriter från vårens bröllopsberättelser

Eftersom jag fortfarande är på semester väntar jag med att publicera nästa bröllopsberättelse till nästa vecka. Idag visar jag istället några favorit från vårens tidigare bröllopsberättelser som jag tycker extra mycket om.

Först ut har vi ett logebröllop med bohemisk karaktär, fotograferat av Angeliqa Daldorph, Asora Photography. Precis som jag skrev i introduktionen av det bröllopet så ser jag detta bröllop som ett typiskt Sisters in Law-bröllop. Du kan läsa varför jag tycker det i inlägget som du hittar här: Boheminspirerat logebröllop: Henrik + Pernilla.


Nästa bröllop är faktiskt också ett riktigt "Sisters in Law-bröllop" tycker jag. Och när jag säger Sisters in Law-bröllop, så menar jag inte bara bara de detaljer som finns kring dagen, utan också den känsla som fotograferna skapar genom sina bilder. Precis som att jag föredrar de mindre klassiska bröllopet, så föredrar jag det mindre klassiska bildspråket. Allt ifrån tonerna i bilderna, till sättet att porträttera brudparet på.

Följande bröllop är från fotografen Therese Winberg. Precis som många andra fotografer som publicerar bröllop här på bloggen, så har Therese ett unikt bildspråk som jag älskar. Kika in detta härliga bröllop: Drömskt bröllop på Facienda: Elsa + Niklas.


Kim och Sädes nyårsbröllop är också en stor favorit! Och för att citera mig själv: "Jag älskar att vi har säsonger i Sverige, att årstider kan sätta en viss känsla och på så vis kunna skapa ytterligare en nivå av stämning till bröllopet." Och det är verkligen ett härligt bröllop som lyfts på grund av sin säsong. 

Se hela bröllopet som är fotograferat av Peter Petrowskij här: Stämningsfullt nyårsbröllop: Kim + Säde.

Nästa vecka kommer som sagt en ny bröllopsberättelse igen, och tills dess kan ni spana in alla tidigare bröllopsberättelser här: Bröllopsberättelser.


Sisters in LawComment