Bröllopskläder i alla färger

Traditionen ser ut som så att bruden oftast bär en vit klänning. Men traditioner är till för att brytas, eller hur? Här under ser vi fyra klänningar som gör just det! Färgen kryper in över bröllopen mer och mer, linjerna som markerar hur ett bröllop ska vara blir suddigare, vi börjar öppna upp för mer ett mer personligt firande av kärleken och något jag älskar är just alla dessa färgglada klänningar! Här är några av mina favoriter.


En persikafärgad klänning i olika nyanser, med en massa tyll känns som en drömklänning. Att brudens hår dessutom är färgat i blått och passar till klänningen som solen på en klarblå himmel är helt underbart!

Här kan du se fler bilder från hela bröllopet: Konstnärligt bröllop med persikafärgad brudklänning.


Om det är ett företag som vet hur man inkluderar färg i en bröllopsklädsel så är det Sweet Caroline Styles, och det behöver ju faktiskt inte ens vara en klänning. En gul kjol kombinerat med en spetstop blir en otroligt fin outfit att bära på den stora dagen. 

Det finns fler fina brudklänningar här: Våga uttrycka dig på din bröllopsdag.


Får jag bara välja en klänning till min favorit så skulle det nog bara den nedan. Jag är ett stort fan av blått och tyll. Jag tycker så mycket om den blå ombrefärgen, och jag älskar hur klädseln matchar med buketten, som ni kan se mer av här: Brudbukett och brudklädsel i milda toner.


Från svagt blå till så långt från vitt man kan komma: svart. En svart brudklädsel är inte så traditionell idag, men historiskt sätt var det väldigt vanligt. Läckert att det kommer tillbaka mer och mer tycker jag. Ett bröllop ska spegla brudparet, så varför ska det finnas riktlinjer på vad som får vara och inte? Så om en svart brudklänning känns rätt för er,  kör på!


Psst! Det är ju inte bara klänningen som kan ändra färg och form, faktiskt. En av de mest använda skomodellerna är nog ändå Converse, de passar till allt! Ja, även bröllop. Jag tycker bruden fått till en riktigt härlig färgklick till sin vita klänning.

Vill du se klädseln från topp till tå? Kika in här: Lekfullt och färgglatt bröllop.