Höstbröllop med vigsel i växthus: Andreas + Lisa

Jäklar vilken mäktig miljö Andreas och Lisa valde att gifta sig i. Med en vigsel på en plats som denna så krävs ingen större ansträngning gällande dekorationer. Allt är i grunden storslaget och helt fantastiskt vackert. Och även om detta bröllop är storslaget i grunden, så får ordet storslaget en ny betydelse med Frkn Falkman bakom kameran. Som vanligt blir vi helt sålda på hennes dramatiska bildspråk och hoppas att ni känner likadant. Njut av en härlig start på veckan med detta fina bröllop som Frkn Falkman berättar några rader om.

Fotografen Frkn Falkman berättar

Oktober 2016 och jag fick på omvägar höra att Jonna och Lisa skulle gifta sig i Palmhuset i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Well, well, well - höst- plus samkönat bröllop och jag var i hamn! Men efter två telefonmöten med en viss Andreas var jag tvungen att fråga om han var en av de som skulle gifta sig och visst var han det! Jonna visade sig vara en vän till paret och det var ju Andreas som skulle gifta sig med sin bedårande Lisa! Well, well, well - det blev så himla bra det också!

Det är ju känt sedan innan att stormigt höstväder + Frkn Falkman = sant men detta i kombination med bröllop visade sig vara en riktig höjdare.

Så, vigsel på balkongen i Palmhuset, porträttfoto i en galet färgsprakande trädgårdsförening, brudskål på dekadenta Dorsia och fest hos Hagabadet. Dubbelt så bra kan det liksom inte bli.

fotograf göteborg
bröllop göteborg
low_frknfalkman_lisaandreas_0061.jpg
low_frknfalkman_lisaandreas_0071.jpg
Vigselring
Dorsia Göteborg
bröllopstårta

Fotograf: Frkn Falkman
Vigselplats: Palmhuset, Göteborg
Fördrink: Dorsia, Göteborg
Fest: Hagabadet, Göteborg