Inspiration till vinterbröllop med krispig känsla

Med en stilren look vill teamet bakom dessa bilder inspirera till vinterbröllop på ett elegant sätt. Med en färgpalett i grönt, vitt och silver skapas en krispig känsla som med fördel kan förstärkas med glitter och paljetter. Att använda sig av örter i sin dekoration som kreatörerna har gjort nedan gör att dekorationerna inte bara ser snygga ut, utan dofter sagolikt också! Både på stolsryggarna samt på tallrikarna är det rosmarin som används för att göra de söta kransarna. 

Fotograf:  Red Boat Photography // Kalligrafi: Baltic Studios Calligraphy // Brudklänning: Loveliest Bridal // Makeup: Southern Sirens // Eventkoordinator: Stressless Weddings By Megan / /Eventdesigner:The Bride Link // Florist: Melissa Timm Designs // Utrustning: Unique Settings Mismatched China Rentals // Plats: The WhiteStone Country Inn