Save the date-fotografering: Anna + Anton

Anna och Anton ska gifta sig sommaren 2018 och har nyligen skickat ut sina Save the Date-kort tillsammans med bilder från bröllopsfotografen Rebecca Selin Photography som har tagit dessa vackra porträtt på paret. Tanken med fotograferingen var att sätta stämningen inför bröllopet och skapa lite förväntan till gästerna, inför vad som komma skall. Så himla bra idé!

Anna berättar nedan om tanken bakom fotograferingen och det framtida bröllopet.

bohemiskt bröllop

Anna berättar

Vi träffades i augusti 2012 hemma genom gemensamma kompisar och fattade väl egentligen direkt tycke för varandra. Det tog sedan inte lång tid från första dejten till att vi flyttade ihop - Varför vänta liksom? Vår familj består idag av två lurviga labradorer med namn Charlie och Max och vår son Harry på snart 1,5 år som förgyller våra liv som ingen annan.
Vi byggde ut vårt lilla hus med rötter från sent 1800-tal mitt under graviditeten och Harrys första 6 mån och tänkte väl att klarar vi sömnbrist och en renovering och ändå inte glömmer bort att ta hand om varandra så klarar vi allt. Min mamma fick ett cancerbesked när jag var höggravid och i och med det började väl också tankarna på att gifta sig. Vi är ett riktigt bra team som stöttar varandra, ger varandra utrymme när det behövs och närhet när det behövs- ja ni hör ju, jag är ju galet kär i min Anton  
Temat för bröllopet kan väl egentligen sammanfattas med Skog, Vintage och Fantasy. Färgskalan på bröllopet kommer gå i dimblå, grå, guld/mässing och vinrött som accentfärg. Jag vill skapa en sagolik dukning med vintageporslin, gamla mässingsljusstakar, dimblåa tyger, linneservetter, mossa, ormbunkar, vita och vinröda blommor. Jag älskar vintage och fantasy, och är verkligen en "more is more"-person, jag vill skapa många roliga stilleben för mina gäster att titta på som för tankarna till en förtrollad skog. Vigseln kommer att hållas i en liten, intim medeltidskyrka smyckad med skogsgrönt och festen i ett Säteri i närheten med utsikt över Bråviken.
Nu längtar vi som tusan efter att bli Herr & Fru Sandberg, få fira vår kärlek, dela dagen med våra vänner och familj och bjuda på en förhoppningsvis oförglömlig fest!

Tusen tack Anna och Anton för att ni delade med er av dessa vackra bilder! 

Fotograf: Rebecca Selin Photography
Styling och dekor: Anna Kjellberg, Little Weddings Tales