Detaljer och dekorationer till vinterbröllop

- Inlägget innehåller annonslänkar -


Julen är på ingång och överallt på stan möts vi av juldekorationer och julmys. Ska du gifta dig i december och älskar allt som hör julen till, satsa då på en julig stämning även på ditt bröllop.

Under vinterbröllop tycker jag att det är fint att satsa på mysfaktorn och då är filtar, ljusslingor i mängder och lyktor bara några av detaljerna som höjer stämningen.

Fotograf:  Loke Roos

Fotograf: Loke Roos

Relaterade produkter:

Lykta,  Ellos

Lykta, Ellos

Lykta,  Ellos .

Lykta, Ellos.

Detaljer till det dukade bordet

Kottar och granris eller andra barrväxter är tacksamma dekorationsdetaljer till vinterbröllop. De håller bra i kyla och går att hitta gratis i naturen, så länge man plockar till eget bruk. 

Guldiga detaljer passar också bra till vinterbröllop och på det dukade bordet finns det mängder av varianter av blänkande detaljer i guld och mässing du kan använda dig av, bland annat ljuslyktor.

5-pack ljusstakar i mässing,  Royal Design

5-pack ljusstakar i mässing, Royal Design

3-pack ljuslyktor,  Ellos .

3-pack ljuslyktor, Ellos.

3-pack diamant-ljuslyktor,  Ellos.

3-pack diamant-ljuslyktor, Ellos.

Klädsel

Det gäller att inte frysa under vinterbröllop, men visst vill man vara ute och ta sina porträttbilder ändå? Under klänningen finns ofta mycket plats för tjockare strumpbyxor och det blir dessutom riktigt läckert med boots till.

Relaterade produkter:

Blommor under vinterbröllop

När det gäller blommor under julen så finns det mycket vackert att fylla brudbuketten med. Julrosor är en lämplig blomma att använda sig av, som tål kyla. Många blommor klarar av nollgradigt, men går du ut i minusgrader bör du tänka på vilka blommor du har i buketten. Många blommor blir snabbt ledsna efter en kort stund i för mycket kyla. Vattnet i kronbladen fryser och buketten slokar snabbt när man sedan kommer in i värmen. Vill du veta mer om vad du bör tänka på till vinterbuketten kan du läsa det här: Tips från floristen: Buketter på vinterbröllop.

Fotograf:  David Schreiner

Fotograf: David Schreiner

Planerar du ett vinterbröllop? Vilka detaljer satsar du på som förhöjer stämningen?