Bohemiska smycken från topp till tå

Ska du gifta dig på stranden kan det vara fint att smycka dina fötter som ett alternativ till skor. Smyckena du ser i bilderna nedan är från Bare Sandals och det finns mängder av vackra smycken från topp till tå i deras webbutik att inspireras av. 

Bohemiska smycken.
Fotsmycken bröllop
__MichaelGlennPhotography_BareSandals85_0_low.jpg
Handsmycke
Hårsmycke bröllop
Bohemiskt bröllop

Ett alternativ till smycken är hennatatueringar, som ger liknande effekt. Spana in denna bröllopsberättelse för att se exempel på hur läckert det kan bli med hennatatuering på ditt bröllop: En bohem-romantisk sommardröm: Jenni + Nils


Fotograf:  Michael Glenn Photography // Modell: Jaclyn Marie // Klädsel: Kite & Butterfly // Ljussättning: Tyler Kenny Photos // DIY: TI Designs // Florist: Twining Vines // Hårstylist: Ida Marie // Makeup: Amy Schmoldt // Etsy Designer: Boho Moon // Video: Michael Glenn Photography // Plats: The Sand Castle Bed and Breakfast // Smycken: Bare Sandals LLC