Goth-bohemisk bröllopsinspiration

Från bröllopsfotografen Malin Sydne kommer här en stämningsfull och spirituell bröllopsinspiration med goth-bohemisk karaktär. Benrester hittade i naturen, en mäktig brudkrona av kvistar och en minimalistiskt dramatisk vigselbåge är bara några av de detaljer som sätter stämningen.

Båda brudkjolarna nedan är skapade av min kollega Kristina Grahn och båda kommer att synas i vår egna bröllopsboken Gift - skapa ditt unika bröllop som just nu är inne på tryck(!!!). Så kul att få se kjolarna i ett annat sammanhang baserat på någon annans kreativitet. 

Det är lite Snövit goes goth över dessa bilder. Ljuvligt och dramatisk på samma gång!

Fotograf: Malin Sydne
Brudkjolar: Ellen Marie Bridal
Dekor: Rental Stories
Trycksaker: The Paper Story
Modeller: Onna + Stina