Rustikt bröllop på Elisefarm golfklubb: Desirée + Anders

Desirée och Anders träffades på en dejtingsida när Desirée pluggade i Linköping och Anders bodde i Stockholm, men vid detta tillfälle utan några som helst planer på att bli ihop. Två år senare flyttade de ihop och bröllopsplanerna var i full gång.

De anordnade ett rustikt bröllop på Elisefarm golfklubb i Skåne med vigsel i närliggande Bosjökloster. Det blev en härlig helg med familjär stämning och nu får vi ta del av deras vackra dag via bröllopsfotografen Loke Roos bilder.

Spana in den här drömbuketten! Med bland annat pioner, tistlar och nejlikor i en härlig färgsammansättning är detta en brudbukett helt i min smak! Även brudklänningen från Eliza Jane Howell är ju helt magisk. Har du inte spanat in deras kollektioner av brudklänningar i vintagestil förut, så gör det!

Brudbukett