Bröllopsinspiration med hösttoner och snyggaste brudbuketten

Hade jag gift om mig (med samma man alltså!) så skulle jag vilja anordna ett höstbröllop. Jag älskar höstfärger och den myskänsla som hösten kan ge. Nyanser i orange, rött och gult måste ju dock inte vara säsongsbundna till hösten, men det passar ofta fint ihop med naturen i övrigt. Väljer man att gifta sig under höstens lite mindre uttrycksfulla tid, när alla löv fallit och det börjat gå mot vintern, är det fint att sätta lite extra färg på blommor och övrig dekoration. Och det är något som dagens kreatörer verkligen har gjort. 

Bröllopsdukning
Bröllopsblogg

Jag vet inte vad det är på tallrikarna men det ser otroligt lockande ut, haha! Jag älskar matstyling och tycker att sånt här är så snyggt! Någon mer än jag som är besatt av Chef's Table på Netflix?

KimberlyDoviPhotography_styledshootcollaboration0094_low.jpg
Bohemiskt bröllop
Bohemiskt bröllop
Brudbukett

Kolla, vilken underbar bukett full med dahlior och yvighet i hösttoner! 

Yvig brudbukett
Bröllopstårta
Bröllopstårta
KimberlyDoviPhotography_styledshootcollaboration9656_low.jpg

Fotograf:  Kimberly Dovi Photography // Make up: Amanda Lee Artistry // Hårstylist: Ashley Brauer Hair // Bakverk: Snowshoe Candy Co. + Grainolia // Florist: I Bloom // Brudklädsel: Jillian Fellers Bridal // Smycken: Kindred Jewelleria // Dekor + design: Larke Tablescapes // Kalligrafi: Miranda Writes // Mat: O'tillie Pork and Pantry // Plats: The Barn at the Ackerhurst Dairy Farm