Torparbröllop med brudklänning skapad från second handmaterial

I Umeå där jag befinner mig är det riktig vinter just nu, men här på bloggen klamrar jag mig kvar vid hösten fortfarande. Jag är SÅ förtjust i dessa höstbilder från Natalie Greppi. Dels älskar jag den alternativa bröllopsstilen med inspiration från torparlivet från förr, men också att hon själv har sytt brudklänningen från second hand-gardiner. 

Natalie berättar mer om tankarna bakom denna fotograferingen nedan.

Fotograf Bröllop

Natalie Greppi berättar

Jag kom på en love story om ett torparpar som gifter sig i all hast och ensamma i sin hemmamiljö. Efter vigseln ska de ut och mjölka korna så kängorna och raggsockorna behöver vara på. Rustikt, nordiskt och höst var mina ledord. Jag tog ett varv på de lokala secondhand butikerna i min hemstad.

Jag hittade fantastiska gardiner som jag bestämde mig för att göra en enkel bröllopsklänning av. Även midjebandet är ett omtag för gardiner som passade perfekt till att bryta av klänningen. Sen frågade jag mina vänner Maj och Axel ( som faktiskt inte är ett par, men väldigt bra vänner) om de ville ställa upp och om vi kunde vara på Axels vackra gård i Björketorp. De sa ja! Vi fick en magisk eftermiddag där vi följde ljuset tills de sista strålarna försvann in i mörkret.

Fotograf Bröllop
Bröllopsfoto
Fotograf Bröllop
Fotograf Bröllop
Fotograf Bröllop

Se också dessa vackra bilder från Natalie: Kustnära dramatik + brudkjol i ljuvlig persikanyans.