Bröllopsnätverket Wedding philosophy

Att samarbeta hjälper en inte bara att utvecklas, utan man får möjlighet att växa tillsammans. Inom bröllopsbranschen sker samarbeten hela tiden, mellan olika aktörer och "konkurrenter" emellan. De hejarop, pepp och stöttning som branschkollegorna ger varandra är så vackert tycker jag! De inspireras av varandra, tipsar om varandra och gör helt enkelt bröllopsbranschen till en väldigt trevlig bransch att röra sig i.

Idag vill jag lyfta ett bröllopsnätverk som är grundat av Linda Jönsson, stylisten bakom face by linda. Linda samarbetar ofta med andra bröllopsaktörer, och dessa har nu samlats för att skapa konceptet Wedding philosophy, som riktar sig till er i giftastankar. Nedan berättar Linda om tanken bakom nätverket.

Bröllopsleverantörer

Linda berättar

Jag har arbetat som frilansande makeupartist, hårstylist och visual merchandiser i många år nu och har under den tiden träffat många brudar och fått höra om deras bröllopsplaneringar. Jag har fått erfara att många har svårt att hitta den röda tråden genom sitt bröllop, att hitta bröllopsaktörer med samma stil och höga kvalitet. Just det stilrena och minimalistiska är något många söker. 
Därav föddes min idé att starta ett konceptnätverk där alla bröllopsaktörer har samma exklusiva stil och kvalitet. De som utför ett gediget hantverk, är konstnärssjälar och jobbar efter sin filosofi. Nätverket fick heta Wedding philosophy. 
Jag vill underlätta för de brudpar som är ute efter den stil som vi erbjuder genom att samla dessa aktörer på en och samma sida.
face by linda

face by linda

I nätverket hittar du fotograferna Loke Roos och Mickael Tannus, blomsterdekoratören Anna Gouteva, tårtdesignern Lina Veber, guldsmed Rebecca Bonaparte, designern Emma Andersson Sköld, samt Metzerverket - mitt eget varumärke som tillverkar flugor. Och så Linda själv så klart.

Spana gärna in Wedding philosophys hemsida samt Instagram för inspiration samt en närmare titt på vad nätverket kan erbjuda er!

face by linda

face by linda

Fotograf Loke Roos

Fotograf Loke Roos

Fotograf Mickael Tannus

Fotograf Mickael Tannus

Lina Veber – Tårtdesigner & sockerblomskonstnär

Lina Veber – Tårtdesigner & sockerblomskonstnär

Emma Andersson Sköld - Wild Spirit Lovers

Emma Andersson Sköld - Wild Spirit Lovers

Metzerverket, bild: Linnsej Photography

Metzerverket, bild: Linnsej Photography

Anna Gouteva - Blomsterdekoratör

Anna Gouteva - Blomsterdekoratör

Rebecca Bonaparte - Guldsmed

Rebecca Bonaparte - Guldsmed