Kustnära dramatik + brudkjol i ljuvlig persikanyans

Det har varit en otroligt stark vecka rent inspirationsmässigt här på bloggen. Med bilder i världsklass har både svenska och utländska team förgyllt Sisters in Law med storslaget bildmaterial. Spana gärna in samtliga blogginlägg under fliken Blogg i menyn för att försäkra dig om att du inte missat något.

Vi avslutar veckan med ännu mer ögongodis, denna gången av en ny talang (åtminstone här på Sisters in Law), nämligen Natalie Greppi. Hon utgår från Göteborg och Varberg men reser gärna riket runt för att fotografera. Bilderna du ser idag är från en stylad fotografering och nedan berättar hon lite kort om tankarna bakom bilderna.

Bröllopsfoto.jpg

Natalie Greppi berättar

Jag var ute på ett annat jobb och plåtade hav och vatten när jag hittade denna vackra miljö i Varberg. Då jag ganska nyligen hade gått över till mitt eget företag på 100% så hade jag äntligen tid för att dra igång projekt och detta blev mitt första steg i att hitta min stil när det kommer till par och bröllopsporträtt.
Så jag arbetade fram en story i mitt huvud om ett par där mannen skulle ut på sjön och kvinnan stanna kvar och visa vägen hem med hjälp av fyren. Anders och hans fru Sofia ställde upp och de var så underbara som höll ut och fotograferades i +5 gradig väder med snålblåst. Deras kärlek och omtanke mot varandra gav mig ännu mer motivation i att utvecklas som bröllopsfotograf.