Bröllopsinspiration med stadspuls i franska Montmartre

Det finns nog ingen plats vi på Sisters in Law drömmer oss bort till lika ofta som Paris. I denna stadsvandring får vi njuta av bröllopsinspiration i en chic vintagekänsla genom Montmartre, samt en botanisk bordsdukning mot slutet. Bilderna är tagna av den franske fotografen Pierre Atelier och vi älskar sättet han skapar en dramatisk känsla i bilderna, samtidigt som det är väldigt ljuvt.

Ta en noga titt på alla vackra detaljer som finns i denna välplanerade fotograferingen. Allt från den rangliga cykeln vars yttre återspeglas i de rostiga stolarna vid det uppdukade bordet, till den estetiskt slarviga ostbrickan. Se också så snyggt det är med den tvådelade brudklädseln och inte minst den coola hatten till! 

Bröllopskoordinator +  designer : Tout Doux Liste
Fotograf : Pierre Atelier
Videograf : Laurène Ployart
Plats : Montmartre – Les Cosmetibles
Florist : Drissia
Ringar: Pérouse
Brudklänning: Anne de Lafforest
Make up : Laura Julliard
Trycksaker : Prune & Sybille
Hatt : Mademoiselle Chapeau
Skor : Dessine moi un Soulier
Kostym: Faubourg Saint Sulpice
Accessoarer : Brocante de la Bruyère
Makramé: Cocotte