Inspiration till trycksaker och bröllopstårta i skiftande nyanser

Under årets mindre grönskande säsonger är det fint att kunna sätta lite extra färg på bröllopet. Detta kan du göra dels genom trycksaker och dekorationer, men också när det kommer till mat och dessert. Låt bröllopstårtan blomstra med hjälp av antingen sockerblommor eller den äkta varan. Spana in så snygg bröllopstårtan är nedan, med skiftande nyanser. Så läcker!

Jag vill samtidigt passa på att tipsa om den nystartade Facebookgruppen som Sisters in Law skapat. Bröllopsinspiration - Planera ditt drömbröllop är en grupp för dig som just nu planerar ditt bröllop, där du kan diskutera, inspirera och tipsa andra om allt som har med bröllop att göra. Som grundare av gruppen kommer vi på Sisters in Law att dela med oss av de bästa tipsen inom bröllopsplanering, samtidigt som ni som medlemmar kan diskutera diverse ämnen med varandra. Välkomna dit!

Fotograf:  Nieto Photography // Ringdesigner: Bailey's Fine Jewelry // Trycksaker: Chelsea B Design Studio // Tårtdesigner: Confectionate Cakes // Florist: English Garden // Ljus: Get Lit, Special Event Lighting // Brudklänning: Gilded Bridal // PR: Misty Saves the Day // DIY: Oak City Eclectic // Plats: Raleigh Rose Garden // Eventkoordinator: Rowan Lane Events
Utrustning: The Prettiest Pieces // Styling: WINK hair + makeup