Bohemiskt och färgglad bröllopsinspiration

Efter gårdagens inlägg med den nya brudkollektionen från By Malina Bridal, fortsätter vi på ämnet bohemisk elegans. 

Det finns många olika uttryck på den bohemiska stilen och en variant är att satsa på mycket färg. Turkost är en färg som ofta syns i bohemiska bröllop och det är något som vi ser även i dagens bröllopsinspiration. Färgen går igen i flugan, i påfågelfjädrarna i buketten samt i dukningen.  

Mer bohemiskt inspiration med turkost hittar du här: Underbart bohemiskt. Och vill du hellre skippa det något mer färgglada, kan du spana här istället: Jordnära och bohemisk bröllopsinspiration i växthus samt Bohemiskt elopement i solnedgång.

Fotograf:  Karlin Villondo PhotographyUtrustning: Eastern Shore Tents and Events // Hårsmycke: Emma Katzka Bridal // Florist: Flora Boh // Trycksaker: Little Bit Heart // Smycken: Mangan Jewelers // Eventkoordinator: Rachel Kendall Events // Makeup: Serena Rose Styles // Brudgummens klädsel: The Black Tux