Bohemisk elegans från By Malina Bridal

Det är jaw-dropping-varning på dessa bilder från Karin Lundin, som har fotograferat By Malinas brudkollektion för 2018. Vi är så glada över att se mer bohemiska inslag på brudklädseln från svenska designers. Med handsydda brudklänningar i bohemisk karaktär känns dessa kreationer helt rätt för 2018!

Så här beskriver By Malina den senaste kollektionen:

"Inspired by the modern fashionable woman, bohemian elegance and goddesses the 2018 bridal collection features romantic lace and effortless applications. This year’s collectIon is a tribute to the female icons who has inspired women to believe in themselves and to dream bigger."

YES, säger vi åt det! Girl power rakt igenom. 

ByMalina.jpg

Vilken klänning blev din favorit? Ta en närmare titt på hela kollektionen hos By Malina.