Marockansk bröllopsinspiration

Med en hel öken som backdrop är det svårt att inte bli överväldigad av den stylade fotografering vi bjuds på idag. Det är fotograferat i Nevada, USA och skaparna bakom inspirationen ville få fram en marockansk atmosfär. Det blev riktigt mäktigt tycker jag.

Om du planerar ett bröllop i bohemisk stil kan du hitta mycket inspiration i dessa bilder. Tältbuffén med dess stilenligt ojämnt upphängda tyg är verkligen inbjudande. Tänk dig flera mindre mingelplatser i den stilen, där gästerna kan hänga både vid fördrinken men även efter att middagen är över. Med några filtar och ljusslingor i trädkronorna mot kvällen blir det en riktigt härlig mysstämning. 

bröllopsblogg
Bröllop
Brudklänning.jpg
ErinUsawiczPhotography_IMG8445_low.jpg
Marockanskt bröllop
Bröllop blogg
Bohemiskt bröllop
Buffé bröllop
Trycksaker kalligrafi
Bordsplacering
Bröllop

Fotograf:  Erin Usawicz Photography
Eventkoordinator: Cactus and Lace Weddings
Florist: FLORA POP
Bakverk: Peridot Sweets
Slöja och hårsmycke: Phenomena Jewelry
Hårstylist: Ruby Finch Salon
Smoking: True Gentleman Supply Company
Brudklänning: Wear Your Love
Plats: Valley of Fire State Park