Intimt bröllop i landsmiljö: Elin + Peder

Idag blir det lantligt och pastelligt då bröllopsfotografen Rebecca Hansson visar upp bilder från Elin och Peders augustibröllop på Lidingö. Rebecca berättar även om hennes upplevelser från dagen utifrån hennes perspektiv. Hoppas att ni får en riktigt bra start på veckan och finner stor inspiration i detta stilrena och lantligt bröllop!

lantligt bröllop Stockholm

Fotograf Rebecca Hansson berättar

När jag svängde av den lilla grusvägen så kändes det inte längre som jag var i Stockholm. Om ännu mindre när vägen kom till sitt slut och alla fält uppenbarade sig framför mig. Men vi var faktiskt på vackra Lidingö. Himlen var så bra och det låg en tystnad över landskapet. Långängens gård ligger ombäddad med vacker natur kring sig och små röda hus med vita knutar. Precis intill ligger en lada, där bröllopsfesten höll till. Varje liten detalj i bordsdukningen hade så mycket tanke bakom sig och detta ladubröllop andades rustik värme. Elin ville att bröllopet skulle kännas traditionellt men fyllt med så mycket glädje och kärlek.
Minnet som jag har starkast från Elin och Peders bröllop, är efter deras frist look, när Peder sa: "Jag kunde se att Elin var riktigt nervös, jag tror ingen annan skulle se det, men jag kan se tecknen." Och jag tänkte, wow, det är verkligen närhet. Han ser henne. Han känner henne bättre än någon annan. Det var riktigt vackert. 
Bröllopsceremonin hade Elin och Peder på en trätrappa framför en vacker dörr ned vilda växter som klättrade på väggen bakom dem. Det var en personlig och intim utomhus ceremoni. Elins bröllopsklänning var personligen uppsydd för henne av Åsa Örterström. Tärnoras klänningar i en mintgrön/sage ton. Och både bruden och tärnorna hade vackra buketter från Norr Mälarstrands blommor.

Fotograf: Rebecca Hansson
Lokal och mat: Långängens Gård 
Blommor: Norr Mälarstrands Blommor 
Klänning: Åsa Örterström (sömmerska) 
Ringar: Berggrens Juveler 
Hår: Noir Stockholm