Brudbukett och brudklädsel i milda toner

På fredag ska jag (Zanna) hämta blommor från en florist, inför mitt eget bröllop som är på lördag. Det här är en del av bröllopet som jag önskar att jag hade haft mer tid och ork till att göra - välja ut blommor. Det var så sent som i förra veckan som jag kom på att jag kanske inte bara kan gå in till en florist och spontant välja ut lite blommor, utan faktiskt måste ha en plan. Så jag ringde upp första bästa florist med en klar bild i huvudet på blommor som jag (och Elinor) hade kommit fram till. Elinor ska nämligen binda min bukett och har en tydligare bild av hur min bukett ska se ut än vad jag själv har. Det slutade med att jag bara sa vilka färger jag ville ha till floristen, så fick hon välja blommor själv. Jag har alltså ingen aning om vad det är för blommor jag kommer hämta upp på fredag. Men jag vet att det är i grönt, vitt, ljust rosa, gult och orange. 

Buketten i dagens inspirationsbilder är säkerligen mer välplanerad än min. Att vi har en förkärlek till yviga buketter med mycket färg har väl ingen missat. Vi tycker dessutom att det är väldigt fint med två-delat och två-färgat som brudklädsel. Det är faktiskt något som jag själv har valt till mitt bröllop, efter många om och men.


Färgglada och yviga buketter

Färgglada och yviga buketter

Konstraster istället för nyanser i val av färgtema

Konstraster istället för nyanser i val av färgtema

Ljusa och lätta vårtoner

Ljusa och lätta vårtoner