Lantligt och jordnära bröllop: Erik och Hedvig

Erik och Hedvig gifte sig den 7 maj i år och idag får vi se bilder från deras bröllop som fotografen Matilda Söderström förevigat. Vi får även några ord från Matilda som sammanfattar hur hon upplevde deras dag genom sin kamera. 

Tac Erik och Hedvig för att ni delar med er av er dag hos oss!

Fotograf Matilda Söderström berättar

Hedvig och Eriks bröllopsdag präglades av en strålande sol som gjorde att våren övergick väldigt snabbt i stekande sommar. Deras dag gick i en lantlig, jordnära och elegant stil med noggrant utvalda detaljer. Vigseln hölls i en otroligt charmig kyrka med en speciell inredning som matchade deras blåa toner i både kostym, tärnklänningar och trycksaker. Slattefors magasin är en perfekt lokal för att kunna dekorera till en lantlig och rustik atmosfär för bröllopsmiddag med närhet till både åkrar och ödetorp men även till centrala Linköping. Deras dag var en dröm att fotografera med både tårar och skratt, smakfulla detaljer och massor av kärlek.
0208.JPG

Leverantörer

Fotograf: Matilda Söderström
Kyrka: Stjärnorps kyrka
Festplats: Slattefors magasin
Frisör: Studio Leander
Hårsmycke: Luxebuffalo, Etsy
Klänning: Ida Sjöstedt
Brudskor: Heelow
Florist: Tannefors blommor
Trycksaker: Minted
Kostym: Oscar Jacobson
Brudgums skor: Loake


Bohemiskt bröllop i rustik lada

Bohemiskt bröllop i rustik lada

Personligt bröllop vid mälaren

Personligt bröllop vid mälaren

Klassiskt engelskt möter lantligt svenskt

Klassiskt engelskt möter lantligt svenskt