Vinterbröllop med SensibleM

SensibleM är ett nystartat företag där vännerna Emma Drott och Hélena Parmér erbjuder vackra handsydda brudkläder. Det speciella med deras kollektion är att de har ett utbud av kjolar och toppar i olika material som man själv sedan kombinerar fritt. Vi tycker att det är en fantastisk idé som ger en större möjlighet att anpassa sin klädsel till vad man är ute efter. I bilderna nedan har modellen på sig en chiffongkjol med släp tillsammans med en långärmad spetstopp som knäppt framtill. Väldigt vackert!


SensibleM
Brudklänning
bröllopsblogg

Se även:

Stylad fotografering: Vinterbröllop

Stylad fotografering: Vinterbröllop

Vinterbröllop: Ljuslyktor och gröna dekorationer

Vinterbröllop: Ljuslyktor och gröna dekorationer

Bröllopsfotografering på Island

Bröllopsfotografering på Island