Rustik vinterdukning för bröllop

Nu är vi plötsligt inne i julmånaden och det är en månad där jag har SÅ mycket fint och häftigt att dela med mig av i bröllopsväg! Bland annat på måndag, då ni får se en bröllopsberättelse med en annorlunda och riktigt cool stil. Det kan nog vara min personliga favorit under hela året faktiskt. Men idag fokuserar vi på en annat sorts inspiration, nämligen dukningen. Många av mina vänner har påpekat att jag använder ordet rustik väldigt ofta här på bloggen. Men det är ett så himla bra ord för att beskriva den stil som du bland annat ser i dagens inspiration. Det är lite rått och samtidigt kraftfullt på ett naturligt och ganska okonstlat sätt. Jag kommer fortsätta att använda ordet. Ofta.

bröllopsblogg
bröllop inspiration
inspiration bröllop
bröllopsblogg
bröllopssida