Livfullt och dramatiskt på Torö Stenstrand

Vi på Sisters in Law känner starkt för kvinnligt entreprenörskap. Därför är det alltid extra kul att få ta del av den kreativitet som finns bland kvinnor i bröllopsbranschen runt om i landet - och få visa upp det för er!

Livfullt och dramatiskt var ledorden i inspirationsfotograferingen, som bröllopsfotografen Matilda Söderström och Anna Edström Widén på Rental Stories anordnade. Här ser ni resultatet av den skaparkraft som de tillsammans med andra entreprenörer har format. 

Läs också Annas bröllopsberättelse, som publicerades för inte så länge sedan: Färgsprakande sommarbröllop: Anna och Olle


Bröllopsblogg

Fotografen Matilda Söderström berättar

Jag och Anna pratade om att göra någon slags picknick-inspirerad fotografering redan i våras men tiden rann ifrån oss. När Anna kontaktade mig för att börja bolla kring en höstfotografering visste jag inte om jag ens vågade föreslå platsen vi hamnade på, med tanke på datumet vi bestämde. Torö Stenstrand utanför Nynäshamn var en plats jag varit nyfiken på i flera år, speciellt efter att jag provat surfing i Australien och ville veta om det fanns någonstans i Sverige som jag kunde fortsätta att lära mig mera. Torö var definitivt en favorit bland surfare men ganska snart insåg jag att Torö inte var något för nybörjare med sina vassa stenar. Eftersom jag verkligen ville se platsen med egna ögon utan att surfa föreslog jag Torö som fotoplats till Anna och hon nappade. Sent i oktober passade ledorden dramatiskt och livfullt bra när vi dukade upp till en picknick vid havet. Vinden slet i håret, fingrarna blev röda men med Malin och Lars värme, kärlek och lekfullhet kom allt till liv. Mest frusen var nog parets whippet Sigge som också fick stå modell men som verkligen gav det lilla extra till bilderna.

Bröllopsinspiration
Sisters in Law
Matilda Söderström
Bröllopsfotograf
Hållbart mode
Brudbukett
Rental Stories

Anna Edström Widén, Rental Stories, berättar

Till tårtan dukade vi med glasassietter och silverbestick och för lite mer romantisk känsla dukades allt på en spetsduk. Porslinet i dukningen skulle gå i det dramatiska grå/blåa tonen men för att bryta av dukade vi med guldiga ljusstakar och bruna flaskor som kan liva upp vilken dukning som helst!

Vintageporslin
Vintageporslin
En nypa socker

Sandra Boart, chefskonditor och dessertstylist, berättar

Tårtan är skapad från geode/kristallstentrenden (väldigt trendigt, för brudparet som vågar något annorlunda!), samt för att matchen miljön runt omkring! Stenarna på tårtan är skapade i socker och går att äta, dem är målade för hand i en ätbar guldfärg för pricken över i:et!

Grunden går åt det matta varmgrå hållet istället för en vit vanlig grund, vilket även det är trendigt just nu! Tanken bakom tårtan har varit att skapa något annorlunda. Det händer ganska mycket på en 2-våningstårta, utan att ta över!

Ätbara kristallstentrenden är något man kanske inte ser så mycket i konditorvärlden, än, men är en rolig rådande inredningstrend, och kanske en bröllopstrend för den som vågar inför 2017!

Bröllopsblogg
Ekologiska kläder
Kärlek
Bröllop

Fotograf: Matilda Söderström
Styling, dukning och dekorationer: Rental Stories
Blommor och handgjorda vaser: Joanna Günther
Makeup & hår: Mathilde Hylander
Tårta: En nypa socker
Brudklänning: Videnvild 
Fluga: Camden market, London
Skjorta: Skräddarsydd i Indien
Kavaj: Strands
Modeller: Malin Sydne & Lars-Peter Larsson