Tävling: Vinn presentkort på trycksaker hos Dreamcatcher

Sponsrad tävling


Håller du på att fundera över inbjudningskort eller andra trycksaker till ditt bröllop? Nu kan du vinna ett presentkort på 1 300 kronor hos Dreamcatcher som kan ordna det mesta inom trycksaker till bröllop och andra festligheter.

Hos Dreamcatcher hittar du kollektioner i olika stilar, men det går även att skräddarsy trycksakerna efter dina önskemål. Presentkortet gäller oavsett om du väljer något från de färdiga kollektionerna eller ej.


Så här tävlar du

1. Börja med att följa Dreamcatcher på Instagram.
2. Motivera sedan varför just du ska vinna. Skriv ditt svar i formuläret nedan eller maila till info@sistersinlaw.se.

Tävlingen avslutas på onsdagen den 9 november 23.59 och vinnaren kontaktas via mail strax därpå.

Lycka till!


Tävlingen är nu avslutad