Livfull inspiration av dukning och buketter

Påsken börjar närma sig med vårkänslor och pigga färgteman. De starka kulörerna kryper fram i klädval, dikeskanter, på fönsterbrädor och i dekorationer. Du kan gå all in med en intensiv färg på en annan, det kan vara pastellpaletter med inslag av sprakande nyanser. I takt med att isen försvinner från sjöarna börjar vi längta efter något annat än det vita vintertäcke som präglat de senaste månaderna. Här ser vi hur färgerna har fått ta plats, tillsammans med naturens vårtoner, på ett subtilt men ändå markant vis. Perfekt för ett bröllop, eller varför inte en påskmiddag eller födelsedagsfirande?

Bröllopsblogg
Blomsterdekorationer
Trycksaker bröllop
Påskbukett

Fotograf: Andie Freeman Photography
Plats: The Barn on Belmont, Georgia, USA
Blommor: Bud and Bloom
Tårtdesigner: Classic City Confections
Trycksaker: Southern Sophistication Designs
Dekorationer: Kate Aspen
Klänning: Sherri Hill
Uthyrningsfirma, möbler: Barron's Rental