Höstbröllop på Rosenhanska Magasinet: Ida och Jonas

Ida och Jonas fick sitt drömbröllop den 17 september 2016 och idag berättar de om sin dag, som bröllopsfotografen Anette Bruzan har fångat på bild. Lokalen de befann sig i heter Rosenhanska Magasinet och ligger i Bettna, Södermanland och är en av de lantliga lokaler vi tipsar om i vårt arkiv med bröllopstjänster

Tack Ida och Jonas för att ni delar med er av ert vackra bröllop idag!


Bröllopsfotograf Anette Bruzan

Brudparet berättar

De mesta i livet handlar nog om timing. Vi bodde en kort period i Oslo samtidigt för många år sedan. Vi har mycket gemensamma vänner och hade sprungit på varandra förr. En dag träffades vi igen i Oslo och när vi kramades var det något som hände. Sånt där strunt som bara läser om men det sprakade verkligen till på riktigt och så tydligt att det inte bara var vi som la märke till det. Efter lite kärlek på distans flyttade Ida till Stockholm, vi blev sambos. En kort tid gick och våra liv berikades med en fantastisk liten Noah och kort efter det ett frieri!
Bröllop
Inbjudningskort
Bröllopsblogg
Brudtärneklänningar
Hår och make gjorde fantastiska Beauty by Tilde. Hon räddade verkligen mig när den inbokade make up artisten avbokade 2 månader innan bröllopet. Sen är hon verkligen helt fantastisk och sprudlande.
Beauty by Tilde
Bröllopsinspiration
Bröllopsblogg
Bröllopssida
Brudgum
Ida hade sett någon bild på Rosenhanska magasinet och vi blev förälskade i lokalen och fantastiska Jaqueline som driver det. Vi ville att bröllopet verkligen skulle kännas som oss och inte bara vara ännu ett Pinterest bröllop. Fokus på mycket mat och dryck och vad som är i säsong. Vi tänkte hela tiden i röda trådar och varje nytt moment under dagen speglade en del av oss. Det var viktigt att dagen skulle kännas avslappnad, rolig och avslutad i en jäkla fest.
Rosenhanska magasinet
Dekorationerna i lokalen, porslin och dukning hade vi hyrt in ifrån Set My Table. Vi har planerat och "pinnat" tillsammans med Malin under flera månader och hon har hela tiden förstått precis hur vi vill ha det. Så fantastiskt att kunna lämna det i någons händer och det blir bättre än man hade kunnat tro.
Set my Table
Vintageporslin
Ingångsmusiken i kyrkan var Braveheart och Idas pappa var den som ledde henne till altaret och även den som vigde oss. Idas kusiner sjöng under vigseln och alla låtar har en väldigt speciell mening i vårt liv.
Min förlovningsring fick bestämma lite hur vigselring och klänning skulle vara, då ringen har en kuddslipning som ger lite romantisk vintagekänsla. Josefine Cummings skapade våra fina vigselringar som har en liten "hemlig" svart diamant på ovansidan som bara vi ser. Detta satte hon också på Jonas manschettknappar när hon gjorde dem. Idas klänning kommer ifrån Valerie och där har Sophia varit fantastisk och hjälpt med hur vi ska få till en djup rygg med lite större byst osv. Jonas sydde upp en mörkblå sammetssmoking ifrån Rose and Born. Han ville gärna ha sammet då hans far också hade det då han gifte sig.
Sisters in Law
Eukalyptus stod för de mesta blomsterdekorationerna och prydde även inbjudan. Doften av eukalyptus kommer alltid vara en påminnelse om vår bröllopsdag. I brudbukett och krans ville vi ha björnbär, tistlar och blushingbride och eukalyptus såklart. Liknande men mer avskalade buketter och kransar till tärnorna. Jonas och hans marskalker hade som en liten blomsterlåda i bröstfickan istället för en klassisk liten bukett. Makalösa blommor gjorde verkligen ett fantastiskt jobb!
Brudbukett
Bröllop
bröllop
Val av fotograf var väldigt enkelt då vi har många gemensamma vänner med Anette Bruzan och Jonas har arbetat med henne under olika perioder. Hennes fantastiska bilder dyker ofta upp i flödet och vi visste direkt att vi ville ha henne. Hon förstod precis känslan vi var ute efter och är fantastiskt rolig att arbeta med. Vi kände oss hela tiden otroligt avslappnade. Vi har verkligen turen att ha så mycket duktiga människor runt omkring oss och det var verkligen med på att skapa en personlig prägel och stämning på hela dagen. Vi fick verkligen vårt drömbröllop.
bröllop

Leverantörer
Fotograf: Anette Bruzan
Lokal:
Rosenhanska magasinet
Hår och Makeup: Beauty by Tilde
Idas klänning: Valerie
Jonas smoking: Rose and Born
Porslin och dekorationer: Set my Table