Inspirationsfotografering: Vintagebröllop

Vi tycker att det råder stor brist på stylade bröllopsfotograferingar från Sverige. Det ska vi själva se till att ändra på och vi har storslagna planer för år 2016! Eftersom det är en sådan brist blev vi väldigt glada när vi fick kontakt med fotograf Frida Rönnholm som vill dela med sig av sitt senaste stylade bröllop hos oss på Sisters in Law.

Frida är en romantiker som älskar att fotografera bröllop, men längtade efter att göra en inspirationsfotografering där hon fick möjligheten att inkludera sina egna favoriter. Lila, guld, pasteller, ballonger, vintageklänningar och vackra blommor. Hon kallar fotograferingen för en "World of Frida-fotografering".

Det var en inspirationsfotografering både för mig själv och för andra. Jag inspireras mycket av gamla filmer samt nya och gamla modebilder. Jag tycker modeomslagen på 20-talet och 60-talet var fantastiska! Att göra en sån här plåtning bredvid de uppdrag jag gör ger mig inspiration och nya idéer.
Vi hade verkligen en rolig eftermiddag när vi gjorde plåtningen. Jag har jobbat både med modellen Tove och makeup-och hårstylisten Jennifer förut och de är väldigt proffsiga, duktiga och inte minst jätteroliga att jobba med. Som pricken över i har min syster Anna, gjort inbjudningskorten och skyltar. Alla vi fyra hade bilden av plåtningen klar för oss och alla förstärkte den och gav den det där lilla extra.

Foto & Styling: Frida Rönnholm, Instagram: @frida_photographer
Modell: Tove Nilsson, Instagram: @tovelita
Makeup & hår: Jennifer Meidell, Instagram: @jennifer_lashes
Trycksaker: Anna Börjesson, annaborjeson@yahoo.co.uk
Vintageaccessoarer: Linda Larssen, designer och vintageskräddare. Instagram: @o.l.d_fashion
Klänningar: Fiffis vintage, Instagram: @fiffis_vintage
Guldskorna: Swedish Hasbeens


30-talsinspiration

30-talsinspiration

Dekorationsinspiration till vintagebröllop

Dekorationsinspiration till vintagebröllop

Bröllopsinspiration: Great Gatsbytema

Bröllopsinspiration: Great Gatsbytema